Wilujeng sumping di Kawih 'n’ dayung

sailnoarlogoPalasik Self Ngawangun Leutik Rencana Parahu jeung Pola

Dirancang ku John Sheen, dumasar dina Cowes Pulo Wight di Britania Raya, ieu desain anu diusahakeun tur dites dumasar kana hirupna di gedong kapal.

The pola disadiakeun ku Sail'n'Oar anu akurat motong nyimpen pembina waktos considerable na expense. Éta henteu ngan pikeun mantuan kalawan nyieun nepi kerangka ka ngawangun kapal anjeun kana, kanyataanna taya anu anu diperlukeun. Rarancang konstruksi geus dijieun pikeun ngaleutikan waktu wangunan. Aya perlu skala gambar, nyieun témplat jeung Priyayi sabudeureun wewengkon susah. Kantun nempatkeun pola on kai, tanda sabudeureun na motong kaluar.

Projects ngawangun gampang – Range kami tina klasik Parahu rencana Kanggo Anjeun Pikeun Ngawangun

Kawih n dayung launching Trolley

Émbaran leuwih

Madinah Scow

Medina Scow

Émbaran leuwih

Pram kolek

Pram Dinghy

Émbaran leuwih

Ngagunakeun pola ditandaan jeung motong kai anjeun jauh leuwih ekonomis ti purchasing parahu kit dimana anjeun Mayar mun boga wangun motong kaluar nu bakal gampang ngatur diri. Anjeun kamungkinan bakal ngahemat deal hébat kana biaya tina kayu jeung triplek teuing.

Beale Park Boat ShowPaling sadaya anjeun bakal boga kapuasan tina nyieun parahu Palasik nu janten reueus, sarta hiji asset pikeun kulawarga anjeun pikeun taun datang.

Ngundeur manual kahiji, jeung meuli pola sanggeus anjeun manggihan sabaraha basajan eta tiasa. Pola anu digulung, tur aman dipak dina tabung. Éta téh dispatched via kurir ka imah anjeun atanapi bengkel.

FLATTIE SKIFF

anyar pikeun 2017

Kawih 'n’ Dayung FLATTIE SKIFF – Pikeun Rincian Klik dieu

FLATTIE SKIFF

Hatur Anjeun Pikeun Ngadatangan Website kami

Share This...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest
Back to Top