Mirë se vini në lundrojnë 'n’ rrem

sailnoarlogoClassic Self Build Boat Planet vogla dhe Modele

Projektuar nga John Sheen, bazuar në Cowes Isle of Wight në Mbretërinë e Bashkuar, këto harton janë provuar dhe testuar në bazë të një jetë të ndërtimit të anijeve.

Modelet e furnizuara nga Sail'n'Oar janë të prerë me saktësi për të shpëtuar ndërtues kohë dhe shpenzime të konsiderueshme. Ata nuk janë vetëm për të ndihmuar me të bërë deri kornizën për të ndërtuar anije tuaj mbi, në fakt asnjë nga që është e nevojshme. Dizajni i ndërtimit ka qenë i krijuar për të minimizuar kohën e ndërtimit. Nuk ka nevojë të shkallës vizatime, bëjë templates dhe shkruesit rreth zonave të vështira. Thjesht vendosni modele mbi dru, mark përreth dhe prerë nga.

Projektet Easy Ndërtoni – Gama jonë e Classic Boat Planet For You To Build

Sail n Oar Launching rrota

më shumë informacion

Medina maunë

Medina Scow

më shumë informacion

Duke përdorur modele për të shënuar dhe për të prerë dru juaj është shumë më ekonomike se të blerë një varkë kit ku ju jeni të paguar që të ketë forma të prerë se ju do të menaxhoni me lehtësi veten. Ju do të ngjarë të ruaj një marrëveshje të madhe në koston e drurit dhe kompensatë shumë.

Beale Park Boat ShowShumica e të gjithë ju do të keni kënaqësinë e krijimit të një anije klasike e cila të jetë krenar, dhe një pasuri për familjen tuaj për vitet që vijnë.

Shkarko manualin parë, dhe për të blerë modele pasi të keni zbuluar se sa e thjeshtë mund të jetë. Modelet janë të mbështjellë, dhe të paketuara në tuba të sigurt. Ata janë dërguar me postë në shtëpinë tuaj ose seminarit.

FLATTIE SKIFF

re për 2017

n Sail '’ Rrem FLATTIE Skiff – Për detaje Kliko Këtu

FLATTIE SKIFF

Ju faleminderit për vizitën faqen tonë të internetit

Shperndaje kete...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest
Kthehu në fillim