Добредојдовте на плови 'n’ лопати

sailnoarlogoКласичен самоуправа Изградба на мали планови и шеми Вез

Дизајниран од страна на Џон Шин, со седиште во Cowes Isle of Wight во Обединетото Кралство, овие се испробани и тестирани дизајни базирани на живот во градењето на брод.

Моделите обезбедени од страна на Sail'n'Oar се точно сече за да се спаси градител значително време и трошок. Тие не се само за да им помогне со измислица на рамка за да се изгради на вашиот брод, всушност се бара ништо од тоа. дизајн на изградбата е создаден за да се минимизира времето на зградата. Нема потреба да скала цртежи, направи шаблони и писарот околу тешко области. Едноставно поставете го модели на дрво, марка наоколу и отсечени.

Лесно Изградба на проекти – Нашата палета на Класик Вез планови за да се изгради

Плови n руда Подигнувањето количка

Повеќе информации

Медина шлеп

Medina Scow

Повеќе информации

Детска количка Помошен чамец

Pram Dinghy

Повеќе информации

Користење на модели за да се одбележи и намалување на вашиот дрво е далеку поекономично отколку купување на комплет брод, каде што се плаќаат за да имаат форми отсечени дека лесно ќе управуваат со себе. Вие, најверојатно, ќе се спаси голем дел од цената на дрво и иверица премногу.

Beale Park Boat ShowПовеќето од сите ќе имаат задоволство за создавање на класичен брод на кој може да се гордее, и средства за вашето семејство за годините што доаѓаат.

Преземање на упатството прв, и купување на обрасци откако ќе открија како едноставно тоа може да биде. Шеми се стркала, и безбедно спакувани во цевки. Тие се испратени преку курир во вашиот дом или работилница.

FLATTIE SKIFF

нови за 2017

Плови 'n’ Лопати FLATTIE скиф – Кликнете тука за повеќе детали

FLATTIE SKIFF

Ви благодариме за посетата на нашиот веб-сајт

Сподели ја оваа ...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest
Вратете се на почетокот