Welcome to sail 'n’ oar

sailnoarlogoKlasik Self Mbangun Cilik Plans Kayak lan Patron

Dirancang dening John Sheen, adhedhasar ing Cowes Isle of Wight ing Inggris, iki designs sing nampa lan dites adhedhasar umur ing bangunan boat.

Patron diwenehake dening Sail'n'Oar sing kanthi Cut kanggo nyimpen Site wektu lan ragat. Padha ora mung kanggo ngewangi nggawe munggah framework kanggo mbangun prau marang, nyatane ora ana sing dibutuhake. Desain construction wis digawe kanggo nyilikake wektu bangunan. Ana ora perlu kanggo ukuran gambar, nggawe cithakan lan ahli Toret saindhenging wilayah angel. Mung nyeleh pola ing kayu, tandha watara lan Cut metu.

Projects Mbangun Gampang – Range kita klasik Kayak Plans Kanggo Sampeyan Damel

Sail n Oar Launching Trolley

Informasi liyane

Medina Scow

Medina Scow

Informasi liyane

Pram Dinghy

Pram Dinghy

Informasi liyane

Nggunakake pola kanggo nandhani lan Cut kayu iku adoh liyane ekonomi saka mundhut prau kit ngendi sing mbayar kanggo duwe manéka Cut metu sing bakal gampang ngatur dhewe. Sampeyan bakal kamungkinan nyimpen menehi hasil gedhe ing biaya saka kayu lan plywood banget.

Beale Park Boat ShowPaling sampeyan kabeh bakal kudu kepuasan nggawe prau klasik kang dadi bangga, lan bondho kanggo kulawarga kanggo taun teka.

Download manual pisanan, lan tuku pola sawise sampeyan wis katutup carane prasaja bisa. Patron sing mbalek, lan aman dikempalken ing tabung. Lagi di kirim liwat kurir kanggo ngarep utawa workshop.

FLATTIE SKIFF

New kanggo 2017

Sail 'n’ Oar FLATTIE SKIFF – Kanggo Details Klik kene

FLATTIE SKIFF

Thank You For Visiting situs web Kita

Share This...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest
Back to Top